foto1home

Ondernemers

Met een praktische en persoonlijke aanpak proberen wij u als ondernemer zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Korte lijnen en vertrouwen vormen de basis voor een goede samenwerking met u als cliënt. Wij willen graag met u meedenken om te komen tot dienstverlening op maat. Daarnaast hanteren wij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Als ondernemer is het belangrijk uw (financiële) administratie op orde te hebben. De informatie die u nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan deze administratie.

Een deugdelijke administratie is dus erg belangrijk. Wij kunnen het ons echter voorstellen dat u als ondernemer niet voldoende tijd beschikbaar heeft om naast uw eigen werkzaamheden ook een dergelijke administratie bij te houden. Het op juiste wijze voeren van een bedrijfsadministratie is over het algemeen een tijdrovende bezigheid.

Onze full-service bestaat onder andere uit het periodiek ordenen en boeken van de inkoop- en verkoopfacturen, het verwerken van de kas en bankmutaties, het uitdraaien en eventueel bespreken van de balans en winst- en verliesrekening en het verzorgen van de belastingaangiften etc. Indien wenselijk kan de rapportage worden uitgebreid met debiteuren- en crediteurenlijsten, liquiditeitsoverzichten, etc.

Bovenstaande werkzaamheden kunnen op verzoek eventueel bij u op locatie worden uitgevoerd.

Wij staan u graag ter zijde.

Zoekt u een dienstverlener die u volledig kunt vertrouwen en die graag met u meedenkt, dan bent u bij administratiekantoor Adminco aan het goede adres.

Ook buiten de reguliere werktijden zijn wij bereikbaar, zodat u zich overdag kunt richten op uw werkzaamheden en klanten, en in de avonduren kunt u terugvallen op advies voor de administratie. Hierdoor gaan geen kostbare uren verloren. Uiteraard zijn wij ook overdag bereikbaar. Genoeg mogelijkheden.